SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

A Charlie Brown Thanksgiving

een Snoopy en de Peanuts boek
Engelstalig , Thanksgiving (Amerikaans), Prentenboek en Feesten van over de wereld
A charlie browns thanksgiving homepage

A Charlie Brown Thanksgiving
Auteur: Charles M. Schulz
Illustrator: Scott Jeralds
Serie: The Peanuts
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het NL: niet
Verschenen: september 2016
Uitgeverij: Simon & Schuster
ISBN13: 9781481468053
Prijs: € 8.99 (paperback)
Leeftijd: vanaf 6 jaar

A charlie browns thanksgiving sidepicll

Charlie Brown, the Peanuts en Snoopy boeken blijven altijd leuk. Dat wordt bewezen door de vele herdrukken die met enige regelmaat blijven verschijnen. De humor die striptekenaar Charles M. Schulz zelfs in een kort stripje van 3-4 plaatjes wist te leggen blijft jong en oud plezier geven!

Hij moet een scherp observatievermogen voor kinderen (en huisdieren!) hebben gehad, hij wist ze zo goed te treffen dat iedere ouder er hun kinderen in kon herkennen en er om moest lachen.

A charlie browns thanksgiving 01
A charlie browns thanksgiving 02
A charlie browns thanksgiving 03

De monstertjes vinden Snoopy superleuk als hij op zijn hondenhok rondvliegt als de Red Baron. Al weten ze niet dat de Red Baron een Duitse gevechtspiloot was, in de eerste wereldoorlog. Als hij zijn grappige dansjes doet of als Lucy de bal wegtrekt als Charlie wil schoppen, het blijft lachen.

Dit boek gaat over Thanksgiving, een belangrijke viering in de Verenigde Staten maar niet in Nederland. De monstertjes weten inmiddels wel wat het is door de boeken die we voorlezen. Dus ze begrijpen dat als Snoopy gaat koken voor het feestmaal, het de peanuts erg tegenvalt als het feestmaal een boterham met wat popcorn erbij blijkt te zijn. Hoe zal dat aflopen?

3 feestelijke, dankbare sterren voor A Charlie Brown Thanksgiving, van de monstertjes en de voorlezers!