De boodschappen
De dressing
150 gram biologische yoghurt
1 teentje knoflook, geperst
4 eetlepels geraspte parmezaan
4 ansjovis filets
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel Worchestershiresaus
½ citroen, rasp en sap
De wraps
2 eetlepels olijfolie
versgemalen zwarte peper&zeezout
200 gram kipfilet, dun geneden
100 gram bacon, knapperig gebakken
een pak mini-wraps
150 gram gemengde sla
2 lente-uitjes, in ringetjes
2 tomaten, in plakjes
100 gram geschaafde parmezaan
Vandaag een lekker lunchgerecht gebaseerd op de Caesar salade. Alle hoodrolspelers doen mee, kip, ansjovis, parmezaanse kaas, aangevuld met wat andere lekkere salade ingrediënten.
We kwamen het recept tegen op Bake to the roots een geweldig foodblog van Marc, een in Berlijn wonende grafisch ontwerper. Minimaal aangepast zijn de wraps helemaal perfect voor snazzie, de kids vinden ze erg lekker!
Zo maak je de Caesar chicken wraps
Begin met de dressing
- Koel de dressing in de ijkast en zet de wraps 1-2 minuutjes in de toaster
- Strooi zout en peper op de kipfilet en verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan