Boodschappenlijstje
150 gram entrecote
1 tl olijfolie, om in te bakken
zeezout & versgemalen zwarte peper
½ ui, in dunne plakjes gesneden
4 champignons, in dunne plakjes gesneden
25 g halfzachte kaas (port salut of taleggio)
2 panini, licht geroosterd
een handvol sla
2 cocktail trostomaten
(hot) chilisaus of tomatenketchup
Vandaag een decadent luchbroodje, lekker met vlees en kaas. We nemen afbakbroodjes, die we na het bakken platdrukken en in de broodrooster toasten. Met verse groenten, zomersla en tomaat wordt het een stevige lunch!
Zo maak je een cheese steak sandwich
Wrijf de entrecote in met olijfolie.
Strooi zeezout en peper op de entrecote.
Bak de entrecote 3 minuten per kant.
Bak de broodjes af.
Was en pluk de sla.
Snij de ui dun.
Bak de uien een minuutje mee.
- Wil je de entrecote rood dan bak je hem 2 minuten per kant, voor well done 4 minuten
- Neem de steak uit de pan en laat hem even rusten maar hou hem warm in folie
Snij de champinons in plakjes.
Bak de champignons goudbruin.
Rooster de broodjes.
Snij de kaas in plakjes.
Pak het vlees uit.
Snij het in dunne plakjes.
Beleg de broodjes met sla, entrecote en gebakken ui.
Leg er champignons en kaas op, serveer met tomaten & saus.
Lekker!