De boodschappen voor 2
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel Dijon mosterd
1 theelpel heldere honing
zeezout & versgemalen zwarte peper
1 theelepel soyasaus
6 boterhammen
100 gram gegrilde kiprollade
100 gram bacon
2 vrije uitloop eieren, hardgekookt
1 rode ui
2 grote trostomaten of 6-8 cherrytomaten
1/2 zakje gemengde sla
Lekker verse mayonaise maak je gemakkelijk zelf, met het fijne recept van Michel Roux Jr. Maar wil je het jezelf nog gemakkelijker maken dan koop je een pot - bv Hellman's halfvolle - mayo en maak je er snel een honing-mosterdsaus van. Als je de mayo vers maakt roer er dan alleen soyasaus en honing door.
Zo maak je een gegrilde kip clubsandwich
Was en droog de sla, snij de tomaten en snij de ui in ringen.
Doe 2 eetlepels mayonaise in een kom.
Roer er mosterd, soyasaus en honing door.
Breng op smaak met zout & peper.
Kook de eieren 10 minuten.
Bak de bacon knapperig.
Bak de uienringen ook.
Snij het brood.
Smeer royaal mayonaise op het brood.
Beleg het met bacon, tomaat en ui.
Leg er een boterham, kip en ei op.
Leg er sla op en dek af met een boterham.
Snij de sandwich door en steek er een prikker in.
Enjoy!