De boodschappen
1 vanillecake van 250 gram
150 gram aardbeien
100 gram blauwe bessen
4 kleine bolletjes vanille ijs
150 ml slagroom
2 eetlepels suiker
100 ml mascarpone
Een rood/wit/blauwe trifle maken we vandaag met de kids. Snel en gemakkelijk, daar houden onze mini-monsters van! Als het toetje dan ook nog erg lekker is, zijn ze helemaal blij! Geen hart bovenop maar een tulp, das pas Hollands.
Was en droog het fruit, snij de aardbeien klein.
Snij de kant&klaar cake in plakken.
Druk rondjes uit, druk de rest in de glazen.
Leg aardbeien & bessen op de cake in het glas.
Klop de slagroom met de suiker, vouw de mascarpone er in.
Schep een laagje vanille-roomijs op de aardbeien.
Leg de cakerondjes er bovenop en druk ze aan.
Schep de roommix op de cake en strooi er fruit op.
Uit de overgebleven cake steken we tulpen.
Een echt Hollandse trifle smaakt erg lekker!