Boodschappenlijstje (24 mini-cupcakes)
125 gram fijne kristalsuiker
125 gram boter (kamertemperatuur)
1 groot vrije uitloop bio-ei (kamertemperatuur)
1 theelepel vanile extract
125 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
2 eetlepels melk
rolfondant, wit en lichtblauw
Vandaag is het maria lichtmis en we hebben lieve winter cupcakejes gebakken, op mini-formaat, voor school. De cupcakes zijn snel klaar en we houden de versiering simpel, omdat we er veel moeten versieren. Maar de mini-monstertjes kunnen al heel goed helpen met fondant uitsteken, dus we schieten lekker op!
Zo maak je Maria Lichtmis cupcakes
Bak de mini-cupcakes van zoals in het het recept staat.
Rol het lichtblauwe fondant dun uit.
Steek er cirkels op maat van de cupcakes uit.
Plak het fondant met een druppel water op de cupcakes.
Wij verwijderen de papieren vormpjes omdat ze tijdens het bakken van de cakjes loslaten en dat staat niet zo netjes :(
Kneed het witte rolfondant glad.
Rol het fondant uit.
Steek er kleine duifjes uit.
Plak de duifjes op de cupcakejes
Geef de cupcakejes bij een kopje thee of koffie.
Mooi Maria Lichtmis gewenst!