Icon en

Pittige makreel paté

heerlijk met zelfgebakken brood
Lunch, Brits en Met vis
Makreel pate side

De boodschappen
200 gram gerookte makreel filet
2 eetlepels vers citroensap
2 eetlepels crème fraîche
1 theelepel mierikswortelsaus
zeezout & versgemalen zwarte peper
1/2 bosje bieslook

Makreel pate sidell

Als luch met brood of bij een wijntje op toast, het is allebei lekker. Vers gemaakte snacks blijven toch het lekkerst!

Zo maak je makreelpaté

Makreel pate 01
Makreel pate 02
Makreel pate 03
Makreel pate 04
Haal de makreel los.
Snij de bieslook klein.
Voeg de bieslook aan de vis toe.
Voeg de mierikswortelsaus toe.
Makreel pate 06
Makreel pate 07
Makreel pate 08
Schep er twee eetlepels crème fraîche bij.
Schenk tot slot het citroensap erover.
Schep het vismengsel over in de blender.
Makreel pate 09
Makreel pate home
Pulseer het een paar maal maar maak het niet te glad.
Schep de makreelpaté in een kom en serveer het met brood.