De boodschappen
1 rol pizzadeeg (11-12 stuks)
1 fles mutti tomatensaus
1 zakje Apetina mozzeralla/cheddar
wat basilicum blaadjes
meel, om de bakplaat mee te bestrooien
klein stukje Parmezaanse kaas, naar smaak
1 rol pizzadeeg (11-12 stuks)
1 fles mutti tomatensaus
1 zakje Apetina mozzeralla/cheddar
wat basilicum blaadjes
meel, om de bakplaat mee te bestrooien
klein stukje Parmezaanse kaas, naar smaak
Het is al weer bijna zover... Nu alvast een recept voor een Sinterklaasavond snack die bijna niemand kan weerstaan, pizza wieltjes. Snel en gemakkelijk om te maken, warm, kazig en superlekker. Maar begin op tijd, die avond!
Zo maak je pizza wieltjes
Rol het deeg uit op het bijbehorende papier.
Smeer eerst een laagje tomatensaus op het deeg.
Strooi royaal gerapte kaas over de tomatensaus.
Strooi daar wat fijngeknipte basilicumblaadjes over.
Rol het deeg terug op in het papier en laat het 30 minuten rusten in de ijskast.
Snij de rol (naad aan de onderkant) in ongeveer 12 stukken.
Leg de wielen op bakpapier met meel en rasp er Parmezaanse kaas over.
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de wieltjes +/- 15 minuten.
Snij de randjes netjes glad.
Je kunt de pizza wieltjes warm of koud serveren. Snazzie wenst je alvast een fijne Pakjesavond!