SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Science Centre Delft gaat verhuizen

naar de campus van de TU Delft
Wetenschap, Info, Vakantie- & weekenduitjes en Spelend leren
Science centre delft sidepic

Science Centre Delft gaat verhuizen!

Hiernaast zie je het filmpje

van de opening van Science Centre Delft

in september 2010 >>

Veel kijkplezier!

Eind 2021 sluit Science Centre Delft haar deuren aan de Mijnbouwstraat 120 en opent TU Delft Science Centre haar deuren in het hart van de campus in 2022. De huidige tentoonstelling was op 11 juli 2021 voor het laatst te bezoeken.

De nieuwe locatie bevindt zich in het hart van TU Delft Campus. (bron: website TU Delft)

Eigenlijk is dit geen dus geen uitje voor de kerstvakantie maar gewoon een Verhuisbericht. Na de eerste schrik, want wat een bijzonder mooi gebouw aan de Mijnstraat!, zijn we heel benieuwd en ook een beetje opgewonden. Zo te horen wordt de nieuwe locatie supercool!

Hier zijn nog twee leuke filmpjes van hoe het was in het 'oude' Science Centre. Vergeet niet online gebeurt er ook van alles, dus abonneer je op het youtube-kanaal van het Science Centre Delft en doe ook mee vanuit je eigen huis!

Komende zomer wordt er hard gewerkt aan de realisatie van nieuwe onderwijszalen en onderzoeksfaciliteiten voor de continuïteit van onderwijs en onderzoek. Parallel aan dit traject begint het ontwerp van de nieuwe tentoonstelling die naar verwachting in 2023 opent.

TU Delft tentoonstellingen blijven zichtbaar op diverse pop-up locaties zoals de Westfield Mall of the Netherlands en het te openen Huis van Delft met de Innovation Gallery. Daarnaast wordt de huidige tentoonstelling uitgebreid met online en virtuele activiteiten zoals de Virtual Campus en @Home projecten

Jammer dat het Science Centre een jaartje dicht blijft, maar wel spannend om je voor te stellen hoe het zal zijn als het klaar is.

Wij kijken er nu al naar uit!