De boodschappen
250ml mayonaise
2 eetlepels kappetjes, grof gehakt
80 gram augurk, grof gehakt
2 sjalotten, fijn gehakt
2 hargekookte, vrije uitloop eieren, gehakt
½ citroen, geperst
2 eetlepels platte peterselie, gehakt
zeezout & versgemalen peper
(We publiceren 1 dag eerder, voor het geval je met ons mee wil eten ;) ) Overmorgen, op de laatste dag van het WK 2018 maken we een feestelijke maaltijd voor de kids. Na al die spanning van de afgelopen weken hebben we dan eindelijk een winnaar (SPANNEND!) dus dan eten we lekker bij de tv! Daarom maken we alvast de Tartaarsaus. Dan is de saus morgen al klaar, kunnen de smaken alvast goed blenden.
Zo maak je Sauce Tartare
Kook de eieren 10 minuten.
Hak kappers, augurk en uitjes.
Doe ze bij de mayonaise.
Roer het door met zout & peper.
Voeg citroensap en peterselie toe.
Hak de eieren fijn.
Roer de eieren door de saus.
Schep de saus in een goed afsluitbare pot.
Zet de Sauce Tartare in de ijskast tot morgen.
Te lekker!