De boodschappen
zakje fijngesneden witte kool
zakje julienne gesneden wortel
een gesnipperd uitje
100 gram mayonaise
75 gram suiker
50 ml melk
50 ml karnemelk
30 ml citroensap
30 ml witte wijnazijn
zeezout & versgemalen peper naar smaak
Dit vintage recept voor een lekker frisse coleslaw komt uit het zuiden van de USA. Een Amerikaan eet het - net als de potato salad - bij alles wat van de BBQ komt of bij haar / zijn Hot Buffalo Wings. De gele schaaltjes zijn 'Doggie bags' voor de visite, zo'n attente Amerikaanse gewoonte :))
Morgen staat het recept voor de Hot Buffalo Wings online en overmorgen dat van de Watermelon Sorbetbeiden ook klassiek Amerikaanse recepten. Dan is je USA weekend menu compleet.
Zo maak je Vintage American Coleslaw
Klop alle overige ingrediënten tot je een gladde dressing hebt.
Voeg de dressing bij de groenten als de suiker is opgelost.
Vouw de dressing in de coleslaw zodat het gelijkmatig is verdeeld.
Dek de Coleslaw af en zet het minimaal 2 uur in de ijskast.
Schep de coleslaw nog even snel door elkaar voor je hem serveert.