Welkom bij snazzie.nl

10x15 2017 03 29 17.48.04 1

Even voorstellen, de mini-monsters en ik!

Madelief&Eefje, David, Eva, Joey&Jona en Ezra

Als tegenhanger van alle I, E, PS, PSD, XB en andere tijdrovende technologie vind je op snazzie.nl simpele en moeilijker knutsels, knutseltechnieken & tips. Vaak inclusief gratis downloads die je helpen.

Hoeveel ik ook hou van internet en de computer (heel veel!) daarbij mis je wel lijm aan je vingers en verfgeur in je neus, dus vandaar dit blog voor iedereen die net als wij ook graag afwisseling heeft.           

Lekker knoeien in de keuken met recepten die gemakkelijk te maken zijn met kids vinden wij ook fijn. Oudere kids kunnen ze vaak al alleen maken. Altijd met gezonde verse ingrediënten maar ook vaak lekkere zoetigheidjes. Wij willen onze ervaringen graag met jullie delen.

Verder vind je op snazzie.nl elke woensdag ons boek van de week. Briljante boeken (of films) voor alle leeftijden, bekend en onbekend, maar altijd interressant om te lezen.

We hopen natuurlijk dat jullie het leuk vinden om op snazzie rond te kijken. Nog leuker is het om zelf lekker mee te doen, je bent van harte welkom. Wij wensen iedereen veel plezier met snazzie.nl

Je kunt ons bereiken op info@snazzie.nl