SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Papyrus maken homepage

Maart is de maand van de lente en het blijft al elke dag fijn langer licht Het is als je opstaat weer licht en buiten voelt het ook anders. Maart heeft geen feestdagen, behalve onze Nationale Pannenkoekendag, maar dat vinden we niet erg want in april komen Pasen en Koningsdag er aan!

In maart gaan we iets leuks doen, we gaan uit elke Nederlandse provincie één gerecht kiezen en dan maken! Misschien vinden we ze niet allemaal even lekker maar hopelijk zit er voor ieder wel iets lekkers bij. Zo niet...

Op 17 maart 2023 is het weer Nationale Pannenkoekendag! Die dag wordt extra feestelijk lezen we op de website want basisschool-leerlingen door heel Nederland bakken pannenkoeken brengen ze naar ouderen. Zo lief! Op snazzie vind je natuurlijk weer een heerlijke pannenkoek op deze speciale dag.

De boeken en de knustels van maart gaan over Egypte. Egypte blijft onze monstertjes fascineren, dus nu en dan komen we er weer op terug. We hopen dat jullie met net zoveel plezier als wij hadden lezen en knutselen deze maand.

Veel plezier gewenst!

Foto: zelf papyrus maken (online op 02-03-2023)