Maart, de lente komt er aan!

Maart 2018

Vandaag, op 1 maart begint de lente maar dat is moeilijk te geloven met buiten kou, sneeuw en ijs. Toch steken de bloembollen hun kopjes weer vrolijk boven de grond. We hebben al sneeuwklokjes, crocussen en kleine narcissen in de tuin. Snazzie heeft weer veel leuks en lekkers in de agenda staan voor maart, we naaien lammetjes, knutselen kuikens&hazen en verven heel aparte eieren.

We beginnen vandaag met een heerlijke vegetarische winterpasta, omdat het zo verschrikkelijk koud is vandaag! Verder koken en bakken we voor pasen. Bijvoorbeeld lieve koekjes en cake'jes, die in Italië traditioneel voor Pasen gebakken worden. Maar we bakken ook Rotterdamse moppies, dat is een heel speciaal koekje voor ons. En...we maken hartige recepten zoals een lekker taartje voor je paasontbijt of -brunch - met oa chipolata worstjes - uit Groot Britannië.

Onze Maart-boekentips zullen zeker welkom zijn in deze barre, koude dagen. We beginnen klassiek met een gloednieuw geillustreerd Jungleboek, de week daarna is er poësie, dan een bijzonder peuter-/kleuterboek met houtsnede illustraties en we eindigen met CDboeken met klassieke muziek.

We hopen dat jullie weer mee doen! Vrolijk pasen!