Icon en
Img 4462

Op 20 maart begint de lente, maar het is buiten al zacht weer en het blijft weer langer licht. Het lijkt wel of de lente er al is!

Lekker in het zonnetje in de tuin met een mooi boek of met iemand die je voorleest is zo gezellig! We hebben weer fijne boeken voor je uitgezocht. Voor de basisschool kids hebben we Edison, een spannend muizen-avontuur met een gezonken schat. Voor de kleintjes Alfons Nee! Dat is niet OK! Een grappig boek over twee mini monstertjes, om alvast twee boeken te noemen. 

We bakken bosbessen muffins en daar zetten we lekker thee bij. Ze zijn mini formaat dus je kunt er meer dan 1 eten ;) Maar we maken ook pittige tosties, lekker hartig en snel klaar. Met de paaskoekjes lzullen we deze maand nog wachten, al staan er in de supermarkt al volop paaseitjes. Pasen komt dit jaar pas op 21 april, dus dat duurt nog even.

Knutselen doen we wel alvast voor pasen, dan kunnen we lekker relaxt een heel leuk T-shirt maken. Want de week na pasen is het Koningsdag dus april wordt dubbel druk dit jaar! Verder maken we allerlei leuks maar we gaan ook veel naar buiten.


We hopen in elk geval dat jullie weer mee doen!